به نام خدایی که پدر را آفرید تا تجلی خدا باشد❣️

دوستان عزیزم سلاااااام امیدوارم که امروزتون هم پر از سلامتی و عشق باشه ❣️ 

دنیای همه آدما متفاوته. دنیای من متفاوت از دنیای توئه و دنیای تو و اون و غیره متفاوت از دنیای ماست. به دنیامون که نگاه میکنم می بینم هرکس دنیاش رو طبق وسیله ها و آدم ها و لباس و کتاب و مرتب کرده است. یه دوستی دارم میگه دنیای من کتابامه اگه نباشن من دنیایی ندارم. یه دوست دیگه دارم میگه دنیای من بازار رفتن و خرید کردن هست. یه دوست دیگه دارم میگه دنیای من ستاره ها و آسمونه. یه دوست دیگه دارم میگه دنیای من شغلمه. یه دوست دیگه دارم میگه دنیای من خوردن چیزای خوشمزست. دنیای شما چه شکلیه؟

دنیای من خلاصه میشه تو لبخند و شادی مادر و پدرم. 

دنیای من یعنی خانواده پر از محبتم که هر زمان خواستم بگم من کسی رو ندارم بی اختیار وارد میدان شدند و گفتند تو مارو داری. 

دنیای من پدرمه. پدری که  تمام عمرش رو برای من خرج کرد تا من بزرگ بشم. پدری که زندگی و خوشی هاش رو وقف زندگی و خوشی های ما کرد. مادری که تمام عمر، جوونی، آرزوهاش رو پای بچه هاش گذاشت. 

یادمه یه سخنرانی گوش میدادم در مورد انگیزه و مادر رو مثال زد گفت به نظر شما یه زن میتونه یه پراید رو بلند کنه؟ همه خندیدن و جواب دادن نه شایدم آره ولی سخنران گفت میتونه بلند کنه وقتی بچش زیر پراید گیر کرده باشه. همه با این جواب تو بهت رفتیم ولی فکر که کردیم دیدیم بله مادر  و پدرها عمر و جوونی و زندگی خودشون رو فدا کردند بلند کردن پراید که کاری نداره.

خدایا یاریمان کن تا در شکر گذاری این نعمت ها از همه کائنات و خلق تو جلو باشیم. ❣️  

خدایا از عمر من بکاه و به عمر پدرو مادرم بیفزا❣️

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشاورين املاک بام دروس ورزشی چرت نامه خودم کتابخانه عمومی آیت الله احمدی شهرکرد آرشیو آثار آرش حسینیان سياسي و مذهبي فصلنامه بامداد شاهرود دانلود زیباترین اهنگ ها دوربین های دیجیتال